shishe për ujë (420ml)

16.99 €

Përshkrimi

Ky shishe me uje përmban 100% ujë të pastër,një mbulesë mbrojtëse për të mbajtur jashtë mikrobet dhe pluhurin dhe një kapak të lehtë për pastrim