shishe për ujë

16.99 €

Përshkrimi

Shishe për pije,me teknologji Autoseal.Me kapak shtypës për të pirë.Nuk njellos dhe nuk ruan aromat.E qëndrueshme me rezistencë të lartë të ndikimit.Pjatalarëse me rafte të sigurta.Lartesia 23 cm x Gjerësia 7 cm x Thellësia 7 cm