shishe për ujë 420ml

16.99 €

Përshkrimi

Ky shishe me ujë përmban 100% ujë të pastër,një mbulesë mbrojtëse për të mbajtur jashtë mikrobet dhe pluhurin dhe një kapak të lehtë për pastrim.Me karaktere vizatimore dhe ngjyra të ndryshme