shishe për ujë

16.99 €

Përshkrimi

Kjo shishe ujë përmban 100% ujë të pastër,një mbulesë mbrojtëse për të mbajtur jashtë pluhurin dhe një kapak të lehtë për pastrim.E mire per bartje ne Fitnes