shishe për ujë 500ml

16.99 €

Përshkrimi

Shishe Autoktone Contigo është një shishe plastike,perfekte për udhetime për një jetë aktive.Nuk ka Valvova ose kashtë ose pjesë për të humbur ose zëvendësuar.Dizajni i qëndrueshem dhe ergonomik e bën të lehtë dhe të rehatshme për tu mbajtur.500 Ml