shishe për ujë (420ml)

14.99 €

Përshkrimi

Shishe me material Plastike dhe Silikoni për fëmijë,e dizajnuar me një valvule pa derdhje dhe rrjedhje,si dhe një jastëk të butë të kapjes që eliminon derdhjet gjatë përdorimit dhe parandalon gërryerjen e tavolinës.Janë të përshtashme për moshen 3-12 vjet.