shishe për ujë

16.99 €

Përshkrimi

Shishe për fëmijë që mban ujin 100 % të pastër.Me një mbulesë mbrojtëse qe mban jashtë pluhurin dhe mikrobet,me një kapak mbrojtës të lehtë për pastrim.Ngjyrë portokalle me karaktere vizatimore.