shportë për rroba( 39l katrore e bardhe)

11.99 €

Përshkrimi

Të qëndrushme dhe të rehatshme.39L Katrore e bardhë.Mund të ruajë rrobat e lagura ose te thata,të ndotura ose të pastra.Plastika nuk do te shtrembërohet apo shpërftyrohet nga ekspozimi i ujit.Ndërtim i qëndrueshëm dhe fundi i lëmuar parandalojnë zhurmën e artikujve delikatë