shportë për rroba (59l e thurur e bardhë)

24.90 €

Përshkrimi

Të qëndrushme dhe të rehatshme.59L Katrore e bardhë.Mund të ruajë rrobat e lagura ose te thata,të ndotura ose të pastra.Plastika nuk do te shtrembërohet apo shpërftyrohet nga ekspozimi i ujit.Ndërtim I qëndrueshëm dhe fundi i lëmuar parandalojnë zhurmën e artikujve delikatë