shportë e thurur. ngjyrë kafe

34.99 €

Përshkrimi

E qëndrushme dhe rehatshme.E thurrur me ngjyrë kafe.Përdoret edhe per bartjen e ushëqimit.Plastika nuk do të shtrembërohet apo shpërftyrohet nga ekspozimi i ujit.Ndërtim i qëndrueshëm dhe fundi i lëmuar parandalojnë zhurmën e artikujve delikatë