shportë e thurur -ngjyrë e kaltert

34.99 €

Përshkrimi

Shportë e qëndrushme dhe rehatshme.E thurur me ngjyrë të kaltër .Përdoret edhe për bartjen e ushqimit.Plastika nuk do të shtrembërohet apo shpërfytyrohet nga ekspozimi i ujit.Ndërtim i qëndrueshëm dhe fundi i lëmuar parandalojnë zhurmën e artikujve delikatë