shportë e thurur. ngjyrë vjollce

34.99 €

Përshkrimi

Shportë e qëndrushme dhe rehatshme.E thurur me ngjyrë Vjollce .Përdoret edhe për bartjen e ushëqimit dhe rrobave.Plastika nuk do të shtrembërohet apo shpërfytyrohet nga ekspozimi i ujit.Ndërtim i qëndrueshëm dhe fundi i lëmuar parandalojnë zhurmën e artikujve delikat