shportë e thurur. ngjyrë kafe

34.99 €

Përshkrimi

Shportë e qëndrueshme dhe rehatshme.E thurur me ngjyrë Kafe.Përdoret per mbajtjen e teshave si dhe ushqimeve të ndryshme.Plastika nuk do të shtrembërohet apo shpërfytyrohet nga ekspozimi i ujit.Ndërtim i qëndrueshëm dhe fundi i lëmuar parandalojnë zhurmën e artikujve delikat