shportë e thurur. ngjyrë e kaltert

10.99 €

Përshkrimi

Shportë e thurur, katrore me ngjyrë të kaltër,e qëndrushme dhe rehatshme.Përdoret për mbajtjen e teshave si dhe të ushqimeve të ndryshme.Plastika nuk do të shtrembërohet apo shpërfytyrohet nga ekspozimi i ujit.Ndërtim i qëndrueshem dhe fundi i lëmuar parandalojnë zhurmën e artikujve delikat