shportë e thurur. ngjyrë e bardhë

9.99 €

Përshkrimi

Shportë e thurur, me ngjyrë të bardhë,e qëndrueshme dhe rehatshme.Përdoret për mbajtjen e teshave si dhe të ushqimeve të ndryshme.Plastika nuk do të shtrembërohet apo shpërfytyrohet nga ekspozimi I ujit.Ndërtim i qëndrueshëm dhe fundi i lëmuar parandalojnë zhurmën e artikujve delikat