shportë e thurur. ngjyrë e kaltert

17.99 €

Përshkrimi

Shportë e thurur katrore ngjyrë e kaltër,e qëndrueshme dhe rehatshme.Përdoret për mbajtjen e teshave si dhe të ushqimeve të ndryshme.Plastika nuk do të shtrembërohet nga ekspozimi i ujit.Ndërtim i qëndrueshëm dhe fundi i lëmuar parandalojnë zhurmën e artikujve delikat.