shportë e thurur. ngjyrë e kaltert

17.99 €

Përshkrimi

Shport e thurur katrore,ngjyre e Kalter,e qendrueshme dhe rehatshme.Perdoret per mbajtjen e teshave si dhe te ushqimeve te ndryshme.Plastika nuk do te shtremberohet nga ekspozimi i ujit.Ndertim i qendrueshem dhe fundi i lemuar parandalojne zhurmen e artikujve delikat.