tigan për pallaqinka- delimano 28 cm

29.98 €

Përshkrimi

Delimano 101 Pancake Pan ju ofron pallaqinka shumë ngjyrëshe,të lehta dhe që nuk ngjiten.Tiganë me diametër 28 cm,e kombinuar me Strato Max dhe Nextech,ju mundëson juve të përgatitni pallaqinka të përsosura.Gjithëqka që ju duhet të bëni është të derdhni masën,sapo Tigani të jetë gati,të prisni pak dhe pallaqinka është gati