tenxhere delimano 20 cm

34.98 €

Përshkrimi

Cdo kush mund të gatuajë me Delimano Stone Forte Cassarole,pasi që gatimi është aq i thjeshtë dhe intuitiv sa mund të jetë,Tengjerja ka diametër 20 CM,promovon një stil të shëndetshme të gatimit pa yndyrë.