tigan për grill delimano - dimensione 28x28 cm

39.98 €

Përshkrimi

Delimano Stone Forte është linja më e re e produkteve me përbërje eko-miqësore alumini të cilësisë së lartë me veshje të jashtme prej smaltit silikon dhe veshje e brendshme të qëndrueshme Stone Forte -Për të gjitha pllakat(përfshirë) edhe ato me induksion,rezistente ndaj gërvishtjeve,dhe nuk ngjit.