tigan i thellë delimano 28 cm

39.98 €

Përshkrimi

Delimano Stone Forte është linja më e re e produkteve të aluminit,të veshura me materiale të cilësisë së lartë Whitfort Quan Tanium dhe me një shtresë të sipërme e cila është sprucuar me Mikrokristale e cila zgjat jetëgjatësinë e produktit,rezistente ndaj gërvishtjeve,nuk ngjit,prodhuar ne Itali,doreza te Buta,diameter 28 cm.