tavë delimano. dimension ( 35x25 cm)

39.98 €

Përshkrimi

Një enë e pazevendësueshme në qdo kuzhinë dhe për këdo që pëlqen pjekjen dhe përgatitjen e embëlsirave.Delimano Stone Forte është linja më e re e produkteve të Aluminit,të veshura me materiale të cilësisë së lartë Whitfort Quan Tanium dhe me një shtresë të sipërme e cila është sprucuar me Mikrostale e cila zgjat jetëgjatësinë e produktit.Rezistente ndaj gërvishtjeve,nuk ngjit,prodhuar në Itali,doreza të Buta.Me diametër 35x25Cm