tenxhere delimano 24 cm

39.98 €

Përshkrimi

Tengjere e thellë,perfekte për gatimin e supave,gjellërave,pilaf dhe ragu me shije origjinale dhe pak yndyrë,Materiale cilësore,rezistente ndaj gërvishtjeve dhe temperaturave të larta,e lehtë për tu pastruar.Rezistente ndaj gervishtjeve,nuk ngjit,prodhuar ne Itali,doreza të buta.Diametër 24 CM