gotë. dimensione:( lartesia 13 cm diametër 9 cm)

4.99 €

Përshkrimi

Gote nga Guzzini.Me Kapacitet 41 CL,pastrim i lehte ne enelarese.Lartesia 13 cm, dhe diameter 9 cm