set vazove (4 cope) koleksioni- polka pz50 3- dimension 17.5cm

54.99 €

Përshkrimi

Shërben për ushqim apo si vazo për vendosje të luleve. Enë prej porcelani, të dekoruar individualisht - punim dore - me ngjyra metalike të ndryshme dhe të përfunduar me platinium.