gotë " aqua "

4.99 €

Përshkrimi

Gote e gjate me diameter 12.5cm.E koleksionit:Aqua.Projektuesi:Guzzini LAB.Lloji: Gota dhe Tumblers.Material:SMMA.Ngjyra transparente.