aksesorë për banjo

8.99 €

Përshkrimi

Ena konvencioale e Sapunit eshte e lehte per tu mbajtur dhe merr nje hapesire te vogel te lavamanit.Ky dizajne i zgjuar dhe kompakt permban nje baze te kendeshme,qe do te thote se mund te mbaje nje shishe te plote sapuni ne me pak hapesire