vazo( 1 copë). koleksioni- pearl pe17/h11 dimensonet: (lartësia: 11cm, gjerësia: 12cm)

19.99 €

Përshkrimi

Kjo vazo Pearl do të krijojë shfaqjen perfekte te lulët tuaja. E bukur dhe elegante, Vazo Pearl menjëherë shton një aluzion të magjepsjes. Çdo artikull është pikturuar me dorë me një shkëlqim të ndritshëm pearlescent. Pastrohet me ujë të ngrohtë me shampon dhe thahet me një leckë të butë.