thikë elevate 4.5" .ngjyrë vjollce

9.99 €

Përshkrimi

Thike prej 3.5 Inq Elevate.Ka nje kasete te qelikut japonez te veshur me Silikon pa ngjites dhe me nje doreze ergonomike.Thika ka nje doreze te re te peshuar me nje pjese te integruar me thike,duke siguruar qe kur thika eshte e vendosur poshte,tehu i saj.Ngjyre Vjollce