aksesorë për kuzhinë. ngjyrë të gjelbërt

9.99 €

Përshkrimi

Ky aksesore eshte i pershtatshem per perdoruesit.Me levizje te lehta ne te djashte ose majte.Permban nje trajtim ergonomik dhe te lehte per heqjen e papastertive se perimeve.Ngjyre te gjelbert.