aksesorë për kuzhinë -multi peel julienne 10110

9.99 €

Përshkrimi

Gerryes me funsione te shumta eshte nje e plote shume efektive.Qdo mjet ka nje teh te qelikte me cilesi te larte,funksione te shumefishta dhe manovra ergonomike te kapjes se lehte.Pra nese keni nevoje per teh te persosur per pergaditjen e patateve ose nje per te shtuar lulezimin perfundimtar,mjeti ideal eshte ne doren tuaj.Me ngjyre te zeze.