aksesorë për banjo (mbajtese e brushave te dhembeve )

12.99 €

Përshkrimi

Fale mbajtesit te shportes se lehte te dhembeve nga Joseph,produktet e kujdesit oral kane nje shtepi te re dhe elegante.Furqa dhembesh,paste dhembesh dhe qizme dentare,te gjitha mund te organizohen me kujdes ne nje vend per tu siguruar qe mund ti kemi me lehtesi ne dore