aksesorë për kuzhinë- prerës djathi

9.99 €

Përshkrimi

Aksesore per djath me shume funksione qe paraqet nje thike prerese dhe rroje.Ky produkt perfshin 2 preres praktik ne nje mjet te dobishem.Dizajni permban nje trajtim ergonomik dhe te lehte.