aksesorë për gatim- spatul

14.99 €

Përshkrimi

Kjo Spatul eshte absolutishte e perkryer per kthimin e artikujve me te medhenje,sic jane hamburgerat berxelat etj.Kapja eshte e forte dhe gjeresia eshte ajo qe e ben ate te veqante.