aksesorë për kuzhinë- quicksnap- ngjyrë e gjelbert/e bardhë plus 20018

14.99 €

Përshkrimi

Me Quicksnap ju leshoni vetem sasine e kubit ne akull qe ju nevojitet vertet,ndersa pjesa tjeter mbetet e sigurte ne tabaka dhe mund te vendoset perseri.E perkryer per te sherbyer akull drejt e ne pije,pa prekur Kube.Ngjyre e Gjelbert dhe Bardhe