aksesorë për kuzhinë -quicksnap -ngjyrë e bardhë/e kaltër 20020

14.99 €

Përshkrimi

Me Quicksnap ju leshoni vetem sasine e kubit ne akull qe ju nevojitet vertet,ndersa pjesa tjeter mbetet e sigurte ne tabaka dhe mund te vendoset perseri.E perkryer per te sherbyer akull drejt e ne pije,pa prekur Kube.Ngjyre e kaltert dhe bardhe