aksesorë për kuzhinë -20046 dimple

14.99 €

Përshkrimi

Joseph ka peredorur njohurite e dizajnit per te permiresuar lugen per sherbimin e akullores.Versioni i tyre qendron i drejte midis skajeve ne dorezen e saj te zeze,te lehte per tu mbajtur dhe ka nje jake silikoni per te kapur qdo drips.