aksesorë për kuzhinë -sink saver- ngjyre hiri 85037

14.99 €

Përshkrimi

Mat Sink Sever mbron lavamanin tuaj si dhe te gjitha kupat delikate,enet dhe veglat.Dizajni me dy cope lehte mund te rregullohet brenda lavamanit per te pershtatur deri ne kater pozicione te ndryshme te kullimit nderkohe qe ende lejon qe uji te rrjedhe lirshem poshte kullimit.Ngjyre Hiri