gota -luminarc . ngjyrë e verdhë dhe gjelbërt

0.99 €

Përshkrimi

Gota nga Qelqi,prodhuesi Luminarc.Per uje dhe pije freskuese tjera.Me perberje xhami.Me ngjyre te verdhe dhe gjelbert.