gota luminarc- ngjyrë e kuqe dhe portokall

0.99 €

Përshkrimi

Gota nga Qelqi,prodhuesi Luminarc.Per uje dhe pije freskuese tjera.Me perberje xhami.Me ngjyre te kuqe dhe portokallt