vazo (1 copë). koleksioni- pearl pe23 dimensonet (lartësia: 36cm, gjerësia: 12cm)

59.99 €

Përshkrimi

Duke shfaqur shimerin e shkëlqyeshëm të perlave, kjo vazo e hollë është punim dore. Një formë që është e përshtatshme për aranzhimet elegante të luleve apo degëve.

Mirëmbajtja

Pastrohet me ujë të ngrohtë me shampon dhe thahet me një leckë të butë.