set pjata porcelani- 19 pjese luminarc.ngjyre - bardhe dhe zi

54.99 €

Përshkrimi

Ky grup i pjatave katrore kombinon shijen me nje dizajne shume modern.Bere prej xhami te shkrire,pllakat e bardha dhe te zeza Luminarc ju ofrojne disa avantazhe:Rezistence e larte ndaj goditjeve dhe gervishtjeve.Rezistence termike ndaj eneve tjera.Seti:6 Pjata te sheshta 26 cm. 6 Pjata supe 22 CM. 6 Pjata embelsirash 20.5 cm. 1 Tas sallate 24 CM