set pjata porcelani 19 pjese .ngjyre e bardhe

69.00 €

Përshkrimi

Ky grup i pjatave katrore kombinon shijen me nje dizajne shume modern.Bere prej xhami te shkrire,pllakat e bardha Luminarc ju ofrojne disa avantazhe:Rezistence e larte ndaj goditjeve dhe gervishtjeve.Rezistence termike ndaj eneve tjera.Seti:6 Pjata te sheshta 26 cm.6 Pjata Super 22 CM. 6 Pjata embelsirash 20.5 cm.1 Tas sallate 24 CM