niki aromatizues-rimbusesh arome citrus & musk 8253498*jrnik005n

4.99 €

Përshkrimi

Niki aromatizues dhe rimbushes per Veture,me arome misku i ofron vetures tuaj freski.Ngjyre te kuqe