vazo (1 copë). koleksioni -polka pz31 dimensioni: 16cm. ngjyrë ari

29.99 €

Përshkrimi

Punim dore. Ideale për shfaqjen e buqetave me lule Në dispozicion në një madhësi më të vogël Disa ngjyra janë në dispozicion Prezantuar në një kuti me stil LSA International Për shkak të natyrës së punuar me dorë, papërsosmëritë e lehta dhe flluska të ajrit mund të ndodhin.

Mirëmbajtja

Pastrohet me ujë të ngrohtë me shampon dhe thahet me një leckë të butë.