peshore kuzhine digjitale 5kg muhler ksc-2016

12.99 €

Përshkrimi

Peshore kuzhine digjitale Muhler. E cila sherben per matjen e ushqimeve te ndryshme dhe sasive te cilat deshironi ti perdorni gjate gatimit.Matje me peshe deri ne 5 kg.