vazo ( 1 copë ) koleksioni- pearl pe18 dimensonet:(lartësia: 16cm, gjerësia: 17.5cm). shumëngjyrëshe.

29.99 €

Përshkrimi

Frymëzuar nga shkëlqimi i ylbertë i një margaritari, kjo vazo e holluar me dorë dhe e punuar me dorë shton një sofistikim të hollë për çdo mjedis.

Mirëmbajtja

Pastrohet me ujë të ngrohtë me shampon dhe thahet me një leckë të butë.