tengjere muhler 20cm mr-209m .ngjyre vjollce

17.99 €

Përshkrimi

Ene gatimi Muhler 20 Cm.Alumini per perqueshmeri maksimale termike.Veshje me ngjites.Doreza termoizoluese silikoni.I pershtatshem per pllaka qeramike,elektrike, gaz, qeramike qelqi dhe pjatalarse. Ngjyre Vjollce.