tengjere muhler 20cm mr-205m .ngjyre e zeze

17.99 €

Përshkrimi

Muhler Die Cast 20 cm.Alumini per perqueshmeri maksimale termike.Veshje me mermer jo-shkop.I pershtatshem per nje shperthyes elektrik,gaz,qeramike qelqi dhe pjatalarese.Ngjyre te zeze.