tengjere muhler mr-4272 22x12cm . ngjyre e kuqe

22.99 €

Përshkrimi

Tengjere Muhler 22 x 12 cm.Alumini per perqueshmeri maksimale termike.Veshje me ngjites.Doreza termoizoluese silikoni.I pershtatshem per pllaka qeramike,elektrike,gaz, qeramike qelqi dhe pjatalarese.Ngjyre e kuqe.